Fuat Oktay, MKE Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasında protesto edildi

MKE Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı, bazı taraftarlar ıslıklarla protesto etti.

Fotoğraf: Berke Bayur/Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasına katıldı.

Kutlamada konuşma yapan Fuat Oktay, "Biz size güzel bir akşamda güzel bir haber vermek için buradayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu için buradayız. Milli Mücadele'nin sembolü alan Ankara, Süper Lig'e çıkmış olmanın sevinciyle, müjdesiyle burada. Biz de size bu müjdeye karşılık yeni stadın müjdesini veriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, camiayla bir ve beraber olmak üzere burada olduğunu ve taraflardan da bir söz istediğini dile getiren Oktay, "Süper Lig'de şampiyon olma sözü veriyor musunuz? Bir ve beraber nasıl olunur, Ankara bunu bütün Türkiye ve dünyaya nasıl gösterir, bunun müjdesini, sinyalini veriyor muyuz?" dedi.

Türkiye'deki en modern ve güzel statlardan birinin Ankara'da olacağını belirten Oktay, bu örnek stadyumun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi olduğunu söyledi.

Fuat Oktay'ın konuşması sırasında bazı taraftarlar tarafından ıslıklandığı ve yuhalandığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Bazı taraftarlar da Oktay'ın konuşmasını alkışladı. (HABER MERKEZİ)