Fenomen Özlem Öz'den Kuranlı paylaşım: Altınlarım sahte

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat, Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlerden Özlem Öz, altınlarının sahte olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lüks yaşam tarzlarını sosyal medyada sergileyen Tayyar-Özlem Öz çifti hakkında çok sayıda iddia çıktı. Güzellik merkezi işleten ve kozmetik malzeme ticareti yapan Özlem Öz, Kuran'la yapığı paylaşımda altınlarının sahte olduğunu söyledi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ortopedist Dr. Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz’ün satışını yaptığı kozmetik ve takviye gıda gibi malzemelerin sağlıksız üretildiği yönünde iddialar var. Çiftin tarihi geçmiş ürünlere yeni etiket yapıştırarak piyasaya sürdükleri belirtiliyor. "Fabrikalarımız var" diyen çiftin fason firmalara üretim yaptırdıkları da iddialar arasında.

'ALTINLARI SAKLADIĞIM YERİ GÖSTERECEĞİM'

Güzellik merkezi sahibi Özlem Öz gündem olmalarının ardından dün Instagram hesabından “Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı” notuyla paylaştığı videoda, “Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım” ifadelerini kullandı. 

Özlem Öz, üzerinde Kuran bulunan bir kutunun içindeki takıları paylaştığı videoya "Ne kadar kalitesiz bir malzemeden yapıldığını görebilirsiniz canlarım" notunu düştü. 

SILA DOĞU DA NAMAZ KILMIŞTI  

Dilan Polat da, uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği videodan dolayı gözaltına kardeşi Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra, kardeşinin namaz kılarken fotoğrafını paylaşmıştı.

ŞULEMSİ: AÇIĞIM VARSA DEVLETİME KURBAN OLSUN

Öte yandan serveti ile gündem olan bir başka fenomen, Şulemsi adıyla tanınan Şule Kayatürk de servetinin kaynağı gündem olunca “Açığım varsa devletime kurban olsun” açıklaması yaptı. (HABER MERKEZİ)