Sıla Doğu'dan kokain videosundan sonra namaz videosu

Uyuşturucu madde kullandığını itiraf ettiği videodan dolayı gözaltına Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polat, kardeşinin namaz kılarken fotoğrafını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dilan Polat, uyuşturucu madde itirafıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kılarken fotoğrafını paylaştı. Polat paylaşımında, "Sanki ilk kez namaz kılıyor gibi algılayacaklar, algılasınlar her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar paylaşır paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında herkesin amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadelerini kullandı. 

Dilan Polat, Sıla Doğu'nun serbest bırakılmasının ardından yaptığı paylaşımda "Allah merhametsiz kullarından hesap soracak" dedi. 

Instagram hesabından kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun birbirine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşan Polat, "Kimsenin olmasa Can'ın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmasa benim çektiğim acının, onu o halde gördüğüm anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım her yerini. Üzerine sinen o 1 gündeki kokuyu asla unutmam hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak, elbet soracak. Merhametsiz olan kullarına soracak" notunu düştü.

Ne olmuştu?

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaret ettiği video sosyal medyada gündem oldu. Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Beykoz’daki evinden gözaltına alındı. 

Doğu, Beykoz adliyesi 3.Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Instagram’dan açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi.