Fenerbahçe'den Kruse açıklaması: Sulhen sonuçlandı

Fenerbahçe'den, davalık olduğu eski futbolcusu Max Kruse'nin durumuna ilişkin "Hukuki süreç, yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibariyle sulhen sonuçlandırılmıştır" açıklaması geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, takımdan izinsiz ayrılan ve davalık olduğu eski oyuncusu Max Kruse ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüp, hukuki sürecin sulhen sonuçlandırıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle:

"Kulübümüzle eski oyuncumuz Max Kruse arasında bir süredir gündemde olan ve üzerine gerçek dışı çeşitli spekülasyonlar üretilen hukuki süreç, yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibariyle sulhen sonuçlandırılmıştır.

Max Kruse’ye bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz.

Camiamız ve kamuoyundan pek çok konuda yaratılan muhtelif spekülatif gündemlere itibar etmemelerini, Kulübümüzün resmi açıklamalarını beklemelerini bir kez daha rica ederiz."

NE OLMUŞTU?

Max Kruse, alacaklarını tahsil edemediğini öne sürerek kulüple olan anlaşmasını tek taraflı bozmuş ve takımdan ayrılmıştı. Daha sonra Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet eden Kruse, Almanya ekiplerinden Union Berlin takımına imza atmıştı. Alman basını geçen hafta, Fenerbahçe'ni tazminat ödemeye mahkûm edildiğini öne sürmüştü. (HABER MERKEZİ)