Fenerbahçe ile Beşiktaş yenişemedi: 2-2

Yılın son derbisinde Fenerbahçe, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 2-1 önde tamamladığı derbide, Josef de Souza'nın 59. dakika attığı golle karşılaşma 2-2 berabere bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında Fenerbahçe derbi maçta sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Saat 19.00'da başlayan derbiyi Fırat Aydınus yönetti.

Maçta VAR hakemi olarak Hakan Ceylan görev yaptı. 

Kadıköy'de oynanan Derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.

NECİP UYSAL OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı konuk ettiği karşılaşmanın 18’inci dakikasında sakatlanan Necip Uysal, oyuna devam edemedi.

Siyah beyazlı ekipte, 18’inci dakikada Mesut Özil ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlık yaşayan Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Kenarda tedavi olduktan sonra bir süre oyuna devam edip kendini deneyen Necip Uysal, mücadelenin 21’inci dakikasında kendini yere bıraktı. 23’üncü dakikada Necip Uysal’ın yerine genç savunmacı Serdar Saatçı oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe, 14 dakikada Mesut Özil ve 30. dakikada Mergim Berisha'nın golleriyle Beşiktaş karşısında 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda Josef de Souza'nın 59. dakika attığı golle Beşiktaş eşitliği yakaladı. Derbi bu skorla sona erdi.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN İSTİFA ÇAĞRISI 

Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçının ardından başkan Ali Koç’u istifaya davet etti.

Karşılaşmanın ardından stat çevresindeki Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç’u istifaya davet ederken eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar, başkan Ali Koç’a tepkilerini, “Bu takım, bu şekil olamaz başkan”, “Söylesene başkan ne oldu sözlerin?”, “Ali Koç istifa” tezahüratları ile gösterdi. (HABER MERKEZİ)