Evli olduğu erkek tarafından saldırıya uğrayan Youtuber Merve Veziroğlu: Eskisi gibi olmam zaman alacak

Evli olduğu Yunus Yıldırım'ın 32 yerinden yaraladığı Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün sonra hastaneden fotoğraf paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, evli olduğu Yunus Yıldırım'ın saldırısına uğraması sonrası sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

20 gün önce evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından kesici aletle saldırıya uğrayan Merve Veziroğlu Yıldırım, 32 yerinden bıçaklanmıştı.

Yaşan mücadelesini kazanan Youtuber, bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

32 yaşındaki Merve Veziroğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle."

Veziroğlu'nun paylaşımına Polen Emre Tetik, Ceylan Çapa, Derya Uluğ, Ala Tokel ve Dilan Polat gibi birçok isimden destek yorumları geldi. (HABER MERKEZİ)