Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım evli olduğu erkek tarafından bıçaklandı

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, evli olduğu Yunus Yıldırım'ın saldırısına uğradı. 32 yaşındaki Youtuber yoğun bakıma kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım eşi Yunus Yıldırım'ın saldırısına uğradı. Yunus Yıldırım, eşini kesici aletle yaraladı. Merve Veziroğlu Yıldırım ağır yaralı olarak hastaneye kaydırılırken fail ise yakalandı.

DHA'nın haberine göre olay dün sabah saatlerinde yaşandı. Yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar'daki evlerine taşınan çift iddiaya göre şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Yıldırım çifti sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Ardından Yunus Yıldırım, Merve Yıldırım'a yatak odasında saldırdı. Yunus Yıldırım daha sonra kendini ihbar etti. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. 

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ablası Şerife Yavuz ise olayın ardından kız kardeşinin yaşadığı eve geldi. Yavuz, "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum. Akşam yatıyoruz sabah ne halde kalkacağımız belli değil. Şoklar içindeyim. İnşallah iyi olur. Hastaneden aramışlar 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" dedi. Binada yaşayan Ali Aydın ise, "Aralarında geçimsizlik olduğunu adam söylemişti bana zaten. 1 senedir buradalardı, yeni evlilerdi" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)