Emir Sarıgül'den 'Ali Koç'lu mesaj: Siz zararlı çıkarsınız

Emir Sarıgül, sosyal medyada hedef alınan Galatasaray yöneticisi Erden Timur hakkında açıklama yaptı. Sarıgül, “Galatasaray ile uğraşmaya kalkmayın, siz zararlı çıkarsınız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın eski yöneticisi Emir Sarıgül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç üzerinden mesaj verdi. Sarıgül, "Galatasaray ile uğraşmaya kalkmayın, siz zararlı çıkarsınız" dedi. 

Sarı kırmızılı takımda transfer işlerini yürüten yönetici Erden Timur, tasavvuf araştırmacısı Cemalnur Sargut’u ziyaret ettiği görüntüler üzerinden hedef alınması üzerine Emir Sarıgül'den açıklama geldi.

Sarıgül, “Ali Koç’un 5 yılda beceremediğini 1 ay içinde başardığı için Erden Timur’u linç etmeye çalışanlara uyarım, Galatasaray ile uğraşmaya kalkmayın, siz zararlı çıkarsınız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan tarafından yapılan açıklamada “Ne Erden Timur’u ne de Galatasaray camiasının hiçbir ferdini bu karanlık ve kirli ilişkiler ağına yedirmedik, yedirmeyiz” denildi.  (HABER MERKEZİ)