Elbisenin sahibi müze açıkladı: Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun elbisesine zarar vermedi

Ripley’s Believe It or Not! Müzesi, Kim Kardashian'ın Marilyn Monroe'nun elbisesine zarar verdiği iddialarını yalanladı. Şirket, Kardashian’ın elbiseye zarar vermediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marilyn Monroe’nun ABD'nin 35. Başkanı olan John F. Kennedy için 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını seslendirdiği elbisenin sahibi olan Ripley’s Believe It or Not! Müzesi, Met Gala’da elbiseyi giyen reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın elbiseye zarar vermediğini söyledi.

Şirket, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Kardashian'ın elbiseyi giydiği 'kısa süre içerisinde' elbisede hiçbir hasar meydana gelmediğini belirtti. Ripley’s Believe It or Not! Müzesi ayrıca Kim Kardashian'ın elbiseyi giymek için para ödemediğini, aynı şekilde Kardashian'a da para ödenmediğini aktardı. 

Monroe'nun elbiselerini muhafaza eden 'Marilyn Monroe Collection' isimli kurum, ulusal hazine ilan edilen elbisenin son halini gösteren yeni fotoğraflar yayınladı. Kim Kardashian'ın elbiseyi yeteri kadar koruyamadığını ve zarar verdiğini öne süren kurumun yayınladığı fotoğraflara göre, elbisenin birkaç kristalinin 'eksik', bazı kristallerin de iplikleriyle birlikte sallandığı ve düşmek üzere olduğu görülüyor. 

ELBİSEYİ GİYEBİLMEK İÇİN 7 KİLO VERDİ

Kim Kardashian, elbisede herhangi bir değişiklik yapmadan giyebilmek için 7 kilo verdi. Kardashian, "Ya bunu giyecektim ya da Met Gala'ya gitmeyecektim. Günde iki kez termal eşofman giyerek koşu bandına çıktım. Tüm şekeri ve karbonhidratı tamamen kestim, en temiz sebzeler ve proteinlerle beslendim. Sonunda elbise üzerime olduğunda ise sevinçten ağlayacaktım"

Aktarılan bilgilere göre Kardashian, elbiseyi yalnızca birkaç dakikalığına giydi. Met Gala'daki kırmızı halı yürüyüşünü yaptıktan sonra üzerindeki elbiseyi replikasıyla değiştirdi.