İddia: Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun elbisesine zarar verdi

Kim Kardashian, iddialara göre Met Gala'da giydiği Marilyn Monroe'nun ikonikleşmiş elbisesinin dikişlerine ve üzerindeki kristallere zarar verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Reality show ünlüsü Kim Kardashian'ın 2022 Met Gala'da Marilyn Monroe ABD'nin 35. Başkanı olan John F. Kennedy için 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını seslendirdiği elbisenin zarar gördüğü iddia edildi. Monroe'nun elbiselerini muhafaza eden 'Marilyn Monroe Collection' isimli kurum, ulusal hazine ilan edilen elbisenin son halini gösteren yeni fotoğraflar yayınladı.

Kim Kardashian'ın elbiseyi yeteri kadar koruyamadığını ve zarar verdiğini öne süren kurumun yayınladığı fotoğraflara göre, elbisenin birkaç kristalinin 'eksik', bazı kristallerin de iplikleriyle birlikte sallandığı ve düşmek üzere olduğu görülüyor. 

Marilyn Monroe Collection'ın iddialarının üzerine elbisenin şimdiki gerçek sahibi ve kiralandığı yer olan Ripley's Believe It or Not şirketine ulaşıldı. Ripley'in temsilcisi, Kardashian'ın elbiseye son derece saygı duyduğunu ve elbisede hiçbir sorun olmadığını söyledi. 

ELBİSEYİ GİYEBİLMEK İÇİN 7 KİLO VERDİ

Kim Kardashian, elbisede herhangi bir değişiklik yapmadan giyebilmek için 7 kilo verdi. Kardashian, "Ya bunu giyecektim ya da Met Gala'ya gitmeyecektim. Günde iki kez termal eşofman giyerek koşu bandına çıktım. Tüm şekeri ve karbonhidratı tamamen kestim, en temiz sebzeler ve proteinlerle beslendim. Sonunda elbise üzerime olduğunda ise sevinçten ağlayacaktım"

Aktarılan bilgilere göre Kardashian, elbiseyi yalnızca birkaç dakikalığına giydi. Met Gala'daki kırmızı halı yürüyüşünü yaptıktan sonra üzerindeki elbiseyi replikasıyla değiştirdi. 

ELBİSE, MARILYN MONROE'NUN VÜCUDUNA GÖRE DİKİLDİ

Elbise, modacı Bob Mackie tarafından çizildi ve Fransız Hollywood kostümcüsü Jean Louis tarafından tasarlandı. Marilyn Monroe'nun vücuduna göre dikildiği bilinen elbisenin üzeri ise tek tek elle işlenen 6 binden fazla kristalle süslendi. Yıllarca muhafaza edilen elbiseyi 2016 yılında 'Ripley's Believe It or Not' şirketi 4.8 milyon dolara satın aldı. Elbise, yüzde 40 ila 50 nem oranında, karanlık, sıcaklık kontrollü bir odada saklanıyor.