AK Partili Cevdet Yılmaz: Maalesef işsizliği çok düşüremedik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 2010 yılından bu yana 7 milyondan fazla insanımıza iş imkânı sağlamış durumundayız. Bu önemli bir gelişme. Ama maalesef işsizliği çok düşüremedik.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işsizlik konusunda istedikleri noktada olamadıklarını ifade ederek, "2010 yılından bu yana 7 milyondan fazla insanımıza iş imkânı sağlamış durumundayız. Bu önemli bir gelişme. Ama maalesef işsizliği çok düşüremedik" dedi.

Bingöl Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yılı töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki ihracatın 15 yılda 36 milyar dolardan 143 milyar dolara yükseldiğini dile getirdi. Yılmaz,  işsizliğin düşürülemediğine vurgu yaparak, "Çok istihdam ürettik bu süreçte, 2002 yılında Tüm Türkiye'de çalışan sayısı 19 milyon civarındaydı. Bugün geldiğimiz noktada 28 milyona yükseltmiş durumundayız. 2010 yılından bu yana 7 milyondan fazla insanımıza iş imkânı sağlamış durumundayız. Bu önemli bir gelişme. Ama maalesef işsizliği çok düşüremedik" diye konuştu. (BİNGÖL/DHA)