EastEnders dizisiyle tanınan oyuncu Anna Karen öldü

BBC'nin "EastEnders" dizisindeki Aunt Sal karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu , Londra'daki evinde çıkan yangında öldü.

Fotoğraf: BBC / Eastenders
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de Haluk Bilginer'in de bir dönem rol aldığı dizi olarak bilinen "EastEnders" ve "On the Buses" yapımlarıyla tanınan İngiliz oyuncu Anna Karen, Londra'daki evinde çıkan yangında öldü. 85 yaşındaki oyuncunun ölümünü BBC dizisi "EastEnders"ın resmi Twitter sayfası duyurdu.

Londra İtfaiye Teşkilatı'ndan yapılan resmi açıklamada, "Ne yazık ki, Ilford'daki Windsor Yolu'nda bir evde çıkan yangında bir kadın öldü. Orta teraslı bir evin zemin katının bir kısmı yangında hasar gördü. Maalesef bir kadının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye 22:40'ta çağrıldı ve yangın 23:38'de kontrol altına alındı. Yangın bölgesine Ilford ve Barking itfaiye istasyonlarından üç itfaiye aracı ve yaklaşık 20 itfaiyeci gitti. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor" ifadeleri kullanıldı. 

Güney Afrika'nın Durban şehrinde doğan Anna Karen, Londra Drama Okulu'ndan mezun oldu. Karen, "EastEnders"ta Aunt Sal ve ITV sitcomu "On the Buses"ta Olive'i oynamasıyla tanınıyordu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)