Milyarderler Caddesi'nde 67 milyon dolarlık soygun

Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone'un (35) İngiltere'nin başkenti Londra'da Milyarderler Caddesi olarak bilinen semtteki 57 odalı evine üç hırsız girdi. Hırsızlar, yaklaşık 67 milyon dolar değerinde mücevherle kayıplara karıştı.

Google Haberlere Abone ol

Kimliği belirlenemeyen üç kişi, Cuma gecesi arka bahçeden Kensington Palace Gardens Caddesi üzerindeki 57 odalı eve girdi. Hırsızlar, yatak odasındaki bazı kasaları açmayı başararak, pırlanta yüzük ve küpelerle kayıplara karıştı.

Hırsızlar, 24 saat korunan sokakta yakalanmamayı başardı.

Sun gazetesinin haberine göre çalınan mücevherler arasında Tamara Ecclestone'a eşinin düğün hediyesi olarak verdiği 80 bin sterlinlik bir Cartier bileziğin de bulunduğu söyleniyor. Londra polisi soygunu doğruladı ve gece 23:00'te eve ekipler gönderildiğini açıkladı. Polis yetkilileri olayla ilgili olarak henüz gözaltına alınan kimsenin olmadığını söyledi. Soygunun Ecclestone'un Noel tatili için eşi ve kızıyla birlikte Lapland'a gitmesinden hemen sonra gerçekleştiği belirtildi.  Ecclestone'un evi ve evin bulunduğu cadde sıkı bir şekilde korunuyor. Milyarderler Caddesi olarak bilinen bölgede polis 24 saat nöbet tutuyor.