Üç kardeş istismarcı babalarını bıçakladı

Moskova'da 3 kardeş, kendilerine fiziksel, psikolojik ve cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettikleri babalarını öldürdü. Cinayeti kabul eden genç kadınlar gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rusya'nın başkenti Moskova'da 19, 18 ve 17 yaşlarındaki üç genç kadın babaları 57 yaşındaki Mihail Kaçaturyan'ı, yıllardır kendilerine fiziksel, psikolojik ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla birçok yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan 3 kardeş, öfke patlaması yaşadıklarını belirterek, cinayeti kabul etti.

Sputnik'in aktardığı habere göre; ailenin komşuları, Kaçaturyan'ı ‘istismarcı' ve ‘mafya babası' olarak tanımladı. Babanın, Kristina, Angelina ve Maria ismindeki kızları polise, "Ondan nefret ediyorduk. İstediğimiz tek şey onun yok olması ya da onu hiç tanımamış olmaktı. Defolup gitmesini ve bir daha gelmemesini istiyorduk" dedi. Kaçaturyan'ın ölümüyle ilgili ayrıntılar henüz tamamen açıklığa kavuşmuş değil ancak cinayetle suçlanan kızları için 10 ilâ 15 yıl hapis cezası isteniyor. Rusya Soruşturma Komitesi'nden bir sözcü, "Sorgu sırasında kızlar suçlarını kabul etti ve babalarıyla uzun süredir çektirdiği acılar yüzünden kötü bir ilişkileri olduğunu söyledi" dedi.

‘SADİST YÖNTEMLERİ VARDI'

Genç kadınların arkadaşları ve komşuları, Kaçaturyan'ın 'zorba bir baba ve eş' olduğunu, eroin kullanma alışkanlığı olduğunu ve yeraltı dünyası ile bağlantısı bulunduğunu ifade etti. İddiaya göre, tavırları yüzünden eşi evden ayrılan babanın 20'li yaşlarındaki oğlu da ondan uzakta yaşıyor. Eve kamera yerleştiren Kaçaturyan, evde olmadığı zamanlarda kızlarını izliyor, okula gitmelerine izin vermiyor, kendisine karşı çıktıklarında da onlara şiddet uyguluyordu. Bir aile dostu, "Kızları sürekli dövüyordu. Bir keresinde onları ormana götürüp öldürmekle tehdit etmişti. Anneleri ondan kaçtı, kızların da onunla konuşmasına izin vermiyordu" dedi. Kızların bir arkadaşı da, babanın kızları acımasızca dövdüğünü, basit dayaklardan çok sadistçe şiddet uyguladığını söyledi.

‘KÖPEĞİN TÜYLERİNİ YEDİRMİŞ'

Bir başka arkadaşı da Kaçaturyan'ın bir gün halıda evdeki köpeğin tüyünü bulunca sinirlenip kızlarından birine köpeğin tüylerini yedirdiğini söyledi. Babaya yönelik suçlamalar arasında en büyük tepkiyi tecavüz iddiası çekti. 112 kanalına göre, baba kızlarından birine tecavüz etti ve intihar etmeye sürükledi. Kaynak, "Tecavüzden sonra kız ilaç içip intihar etti, ama doktorlar tarafından kurtarıldı. Baba daha sonra olayın intihar değil sadece bir hata olduğunu söyledi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

BANT KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Bir bant kaydında babanın, kızlarını, ağabeylerinin bir arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmekle suçladığı ve tehdit ettiği de ortaya çıktı. Baba, "Yattınız değil mi onunla, üçünüz de? Hepiniz fahişesiniz ve fahişe olarak öleceksiniz. Buradan hemen defolup gitmezseniz mahvolursunuz. Giderseniz de siz fahişeleri bulur ve s….. Pişman ederim sizi, pişman olacak vaktiniz kalmayacak. Sizi döveceğim, öldüreceğim" ifadelerini kullanıyor.

DİNDAR GÖRÜNTÜSÜ VERİYORDU

Öte yandan Kaçaturyan'ın kendisini dindar biri olarak tanıttığı ve kızlarına eve dini ikonalar asmaya zorladığı bilgisine de ulaşılırken, babanın arabasını arayan polis tamamen farklı bir tablo ile karşılaştı. Araçta 2 kilo eroin, 2 tüfek, 3 tabanca, 1 işaret tabancası bulundu.