Hastası ölünce kaçan 'Dr. Popo' yakalandı

Brezilya'nın dört gündür konuştuğu cinayet soruşturmasında sona gelindi. Evinde kalça büyütme iğnesi yaptığı hasta ölünce kayıplara karışan 'Dr. Popo' lakaplı sosyete doktoru dört gün sonra yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilya'da "Dr. Bumbum" (Popo) lakabıyla tanınan ve evinde kalça büyütme iğneleri yaptığı hastası ölünce kaçan sosyete doktoru Denis Furtado, dört günlük kovalamacanın ardından tutuklandı. Brezilya polisi, Furtado'nun bir ihbar sayesinde Rio de Janeiro'da yakalandığını açıkladı.

Brezilya'nın en ünlü doktorlarından biri olan ve sık sık televizyonlarda da boy gösteren Furtado'nun evinde kalça büyütme iğneleri yaptığı hastası Lilian Calixto fenalaşmış, Furtado iki çocuk annesi olan bankacı kadını hastaneye götürmüştü. Hastasının ölmesi sonrasında da kayıplara karışmıştı.

İki çocuk annesi olan banka müdürü Lilian Calixto ameliyat sırasında fenalaştı.

Dört günün ardından yakalanan Furtado şimdi cinayetle suçlanıyor. Ünlü doktorla birlikte annesinin de gözaltına alındığı, oğlunun kaçmasına yardım etmekle suçlandığı belirtildi. Avukatı ise Furtado'nun suçsuz olduğunu ve panik yaptığı için polise gitmediğini öne sürdü. (Dış Haberler)

'Dr. Popo' hastası ölünce kaçtı'Dr. Popo' hastası ölünce kaçtı