Sylvester Stallone tecavüzle suçlandı

Slyvester Stallone, 1986 yılında bir kız çocuğuna tecavüz etmekle suçlandı. Polis kayıtlarına göre, Stallone'nun yanında korumasının da olduğu ve kız çocuğuna zorla oral seks yaptırdığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aktör Sylvester Stallone'nun 1986 yılında korumasıyla birlikte 16 yaşında bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Stallone, suçlamalar için “kesinlikle yalan” dedi ve tüm suçlamaları reddetti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, o dönemde 40 yaşında olan Stallone, Las Vegas'ta 16 yaşında bir kız çocuğuna koruması aracılığıyla otel odasının anahtarını verdi, sonrasında ise hem kendisi hem de koruması kızla cinsel ilişki yaşadı.

Polis kayıtlarındaki ifadeye göre, kız çocuğu Stallone ile cinsel ilişkiye girdikleri sırada odaya koruma De Luca'nın da girdiğini ve "Ben de katılabilir miyim?" diye sorduğunu anlatıyor.

Daily Mail haberinde, "Yine polis kayıtlarındaki ifadeye göre koruma De Luca kızı oral sekse zorluyor. Ünlü oyuncu Stallone da kızdan De Luca ile oral seks yapmasını istiyor" denildi.

Olayın ardından Stallone'nun kendisini tehdit ettiğini anlatan kız çocuğu, polis kayıtlarına göre hem Stallone'un hem de korumasının olayı kimseye anlatmamasını istediklerini söyledi.