Eşinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?

Eşinizin veya sevgilinizin sizi aldattığından mı şüpheleniyorsunuz? Yeni Zelandalı dedektif Julia Moore, en temel aldatma işaretlerini anlattı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daily Mail gazetesi, eşlerinin kendilerini aldattığından şüphelenenler için özel dedektif Julia Hartley Moore ile görüşerek bir 'rehber' hazırladı. Kendisine başvuran kişilerin genelde eşlerinden yaklaşık bir yıldır şüphelendiğini anlatan Moore, müşterileri için "Bir şeylerin doğru olmadığını biliyorlar ama çevrelerinden de sürekli 'Delirmiş olmalısın' gibi telkinler duymuş oluyorlar" dedi.

Yeni Zelandalı dedektif, en temel 'aldatma emareleri'ni üç maddede şöyle özetledi:

1- KÜÇÜK DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİ:

Moore, "Sadece bir değişiklikten değil, bir dizi değişiklikten söz ediyoruz. Mesela cep telefonlarını nasıl kullanıyorlar? Eskiden telefonlarını masada bırakırken artık dokunmanıza bile izin vermiyor olabilirler" diyor.

Moore'a göre, aldatan eşler 'haliyle' daha ketum hale gelirken, kendilerine daha fazla bakmaya ve egzersiz yapmaya başlayabilir.

2- BİR KİŞİ HAKKINDA ÇOK FAZLA KONUŞMAK

Özel dedektif, "Bir kişi hakkında daha fazla konuşmaya başlayabilirler. İlla ki övgü dolu sözler olması gerekmiyor; aksine sizin dikkatinizi dağıtmak için o kişi hakkında aşağılayıcı ifadeler de kullanabilirler" diyor.

3- FATURALARIN ORTADAN KAYBOLMASI

Moore'a göre, aldatan eşler cep telefonu faturalarını ve kredi kartı ekstrelerini de saklama eğilimi gösteriyor. Özel dedektif, Sevgililer Günü'nden aylar sonra 'ortaya çıkan' ekstrelerde, eşlerin kendilerine hediye olarak dönmeyen alışverişleri gördüğünü anlatıyor. (Dış Haberler)