Clinton törende baygınlık geçirdi

Hillary Clinton, 11 Eylül saldırısında yaşamını yitirenleri anma töreninde baygınlık geçirdi. Clinton korumaları tarafından bir araca bindirilerek kızının evine götürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Demokratların başkan adayı Hillary Clinton, New York'taki Eylül anma törenleri sırasında rahatsızlandı. Fenalaşan 68 yaşındaki siyasetçi, yanındakilerin yardımıyla araca bindirilerek, kızının evine götürüldü.

Törenler sırasında bayıldığı ve yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Clinton'ın durumuyla ilgili ilk açıklama, 68 yaşındaki başkan adayının sözcüsü Nick Merrill'den geldi.

CLİNTON: HARİKA HİSSEDİYORUM

Merrill tarafından CNN International'a yapılan açıklamada, 1.5 saat boyunca kaldığı törende Clinton'ı 'aşırı sıcak bastığı' ve bu yüzden kızının dairesine geçtiği belirtildi. Merrill, 'Sayın Clinton şu an çok daha iyi hissediyor' dedi.

Clinton korumaları tarafından apar topar bir minibüsle alandan uzaklaştırıldı. Clinton korumaları tarafından apar topar bir minibüsle alandan uzaklaştırıldı.

Kızı Chelsea'nin Manhattan'daki dairesinden çıkarken görüntülenen Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ise gazetecilere, "Harika hissediyorum" demekle yetindi.