DHA: Yönetim Abdullah Avcı'yla görüştü, yola devam kararı aldı

Son haftalarda alınan sonuçların ardından Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Abdullah Avcı toplantı yaptı. Toplantıda Avcı'yla devam edilmesine karar verildiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, son haftalarda deplasmanda alınan kötü sonuçlar sonrası takımdan ayrılacağı söylentileri oluşan teknik direktör Abdullah Avcı ile yola devam etme kararı aldı.

DHA'nın haberine göre, Süper Lig'de Alanyaspor’a deplasmanda 5-0 mağlup olan Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın kararı belirsizliğini koruyordu. Bordo-mavili yönetim yaptığı toplantının ardından Abdullah Avcı ile yola devam etme kararı aldı.

Yönetimin güvenini sürdürdüğü Avcı, bugün yapılan antrenmanda takımın başında yer aldı. Yarını izinli geçirecek olan Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına perşembe günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

Abdullah Avcı, takımın kötü gidişatıyla ilgili teknik ekibiyle birlikte rapor hazırlayarak, bugün İstanbul’da yönetim kuruluna sunacak. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Avcı'nın raporu doğrultusunda takımın gidişatıyla ilgili karar verecek ve gönderilecek isimler ile transfer politikası belirlenecek. (HABER MERKEZİ)