Abdullah Avcı'dan 5-0 yorumu: Hastalıklı bir durum yaşıyoruz

Alanyaspor'a 5-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Avcı: Benzer durumları sık yaşamaya başladık. Hastalıklı bir durum gibi duruyor. Geçici olmayan bir durum yaşıyoruz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son şampiyon Trabzonspor, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 5-0 mağlup oldu.  Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, "Oyundan koptuk. Bu çok sağlıklı durum değil. Buna benzer durumları sık yaşamaya başladık" dedi.

6 isabetli şutun 5'inin gol olduğunu söyleyen Avcı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:   

- 26 aydır Trabzonspor'da harika işler yaptık. Ancak bu yıl 26 haftadır geçici olmayan bir durum yaşıyoruz. Bir maç bizlere hayal ettiriyor. Tekrar toparlanma sürecini akıllara getiriyor, 2 maç sonra tekrar gri durum ve kırılmalar oluyor. 

- Bunu önlemek için çalışıyoruz. Tekrar ivme kazanmak için her türlü oyunu, oyuncuyu deniyoruz. Bunun geçici olmasını beklerken olmadığını bir kez daha gördük. 26 haftada bu kadar inişli çıkışlı grafik sağlıklı değil. İyileşir gibi oluyor ama toparlanması olmuyor. Hastalıklı bir durum gibi duruyor. Trabzon camiasından özür dileriz. Nasıl 26 ay boyunca güzel ve önemli şeyler yapıp güzel duygular yaşadıysak bugün de bu durumdan üzüntülüyüz. Aslında hiç alışık olmadığımız bir durum yaşıyoruz. Benim çalıştırdığım takımlarda 5 gol, 2 hafta evvel deplasmanda 4 gol sonra başka deplasmanda 5 gol... Genel de hem hücum oynayıp hem de az gol yiyen takımlarda çalıştım.

- Tüm bunlar üzerine genel bir değerlendirme yapacağım. Şapkamızı önümüze koyup, neler yapıp yapamayacağımızı karşılaşmasını yaptırmak gerekiyor. Rakibi tebrik ediyoruz, camiadan da özür diliyoruz.

- Bazen bir ışık geliyor, 'Hah tamam' diyorsun ama sonra ışık kayboluyor. Dediğim gibi geçici olmayan bir durum gibi düşünülüyor. Bir değerlendirme yapıp, genel üzerinden, bununla ilgili neler yapılıp yapılmayacağı ile ilgili düşünülebilir ve karar verilebilir. Şu an itibarıyla sadece bir durum tespiti yapıyorum. (HABER MERKEZİ)