David Tennant ve Catherine Tate, 'Doctor Who'ya geri dönüyor

"Doctor Who" dizisinin 60. yıl dönümü özel bölümü, oyuncular David Tennant ve Catherine Tate’i yeniden bir araya getirecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBC, David Tennant ve Catherine Tate’in "Doctor Who" 60. yıl dönümü özel bölümünde oynayacaklarını duyurdu. 2023’te yayınlanacağı açıklanan olan özel bölüm için çekimler başladı. 

Kayıp Rıhtım'ın BBC'den aktardığına göre, Tennant ve Tate’in dizide yer aldıkları süre boyunca diziden sorumlu olan ve 14. sezon için geri dönen yapımcı Russell T. Davies, ikilinin dönüşü hakkında konuştu. Davies, "Belki bu kayıp bir hikâye. Ya da paralel bir dünya. Ya da bir rüya ya da bir numara veya bir geçmişe dönüş. Onaylayabileceğim tek şey, en büyük yıldızlarımızdan ikisinin hayatlarının savaşı için yeniden bir araya gelmesiyle muhteşem olacağı" ifadelerini kullandı. 

Duyuruyla birlikte ikilinin yer aldığı yeni bir fotoğraf da paylaşıldı. 

BBC’nin bilim kurgu dizisi "Doctor Who"da Jodie Whittaker tarafından oynanan 13. Doktor’un görev süresi yakın zamanda tamamlanacak. Veda bölümü ile Whittaker’ın görevini, kısa süre önce 14. Doktor olarak duyurulan Ncuti Gatwa devralacak.