David Fincher: Mindhunter yüksek ihtimalle bitti

David Fincher duyurdu: "Mindhunter" dizisinin büyük ihtimalle yeni bir sezonu olmayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seri katilleri gerçeğe yakın şekilde canlandırılmasıyla gündeme gelen Netflix suç-drama dizisi "Mindhunter"ın üçüncü sezonunun çekilmeyecek. Dizinin yapımcıları arasında bulunan ve bazı bölümlerin yönetmenliğini üstlenen David Fincher, üçüncü sezonun Netflix'te en azından şimdilik ufukta gözükmediğini belirtti.

Webtekno'nun aktardığına göre, Vulture'a konuşan David Fincher, ikinci sezonun başlangıcında neler yazıldığına baktığını ve beğenmediğini; yazılanları bir kenara kaldırdıklarını ve baştan başladıklarını belirtti. Haftada 90 saat çalıştıklarını anlatan Fincher, çekimler tamamlandığında kendisinin de tükendiğini ifade etti.

OYUNCULARIN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Fincher, aralık ayında yayımlanacak olan kendisinin ilk Netflix filmi "Mank"in yönetmenlik koltuğuna geçerken, "Mindhunter" oyuncularının sözleşme süreleri de sona erdi.

"Mindhunter"ın aldığı izlenme sayılarına göre oldukça pahalı bir dizi olduğunu belirten Fincher, "Mank"ten sonra bu işe karar vermek üzere konuştuklarını ve ikinci sezonda yaptıklarından daha azını yapamayacaklarını aktardı. Fincher, "Bir noktada gerçekçi olmanız gerekiyor, dolarlar ve izleyici sayıları eşit olmalı" dedi.