Covid karantinasındaki aile sobadan zehirlendi

Antalya'da korona virüsü karantinasındaki 4 kişilik aile sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlendi. Anne ve 1 yaşındaki bebeği öldü, baba ile 5 yaşındaki kızı ise hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Antalya'nın Serik ilçesinde, 4 kişilik aile evlerinde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi. 

Kadriye Mahallesi'nde akşam saatlerinde Yüceay ailesinin evinden ses gelmediğini fark eden komşuları, Ferhat (41) ile Yasemin Yüceay (34) çiftini telefonla aradı. Yanıt alınmaması üzerine eve giden komşuları kapıyı çalmalarına rağmen karşılık alamayınca durumu 112’ye bildirdi. İhbar üzerine verilen adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Eve giren polis Fehhat - Yasemin Yüceay ile çocukları 5 yaşındaki kızları İkra ve 1 yaşındaki Yasin’i baygın halde buldu. 

112 sağlık ekipleri Yasemin Yüceay ile bebeği Yasin’in öldüğünü, Ferhat Yüceay ile kızı İkra’nın ise zehirlendiğini belirledi. Ferhat Yüceay ile kızı İkra hastaneye sevk edildi. Küçük kızın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

AİLE COVİD- 19 KARANTİNASINDAYMIŞ

Ferhat Yüceay’ın Belek’te beş yıldızlı bir otelde çalıştığı, 3 gün önce PCR testinin pozitif çıkması nedeniyle çalışmayan eşi Yasemin ve çocuklarıyla birlikte karantinada oldukları öğrenildi. (DHA)