Chris Rock, 'Oscar tokadı' hakkında konuştu: Kağıt kesiği için hastaneye gitmiyorum

94. Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in sahneye çıkarak tokat attığı komedyen Chris Rock, Will Smith’in tokadıyla ilgili konuştu. Rock, "Kağıt kesiği için hastaneye gitmiyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen Chris Rock, son gösterisinde, 94. Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith’in sahneye çıkarak kendisine tokat atması hakkında konuştu. Rock, "Sözlerin acıttığını söyleyenler belli ki suratına hiç yumruk yememiş" ifadesini kullanarak olaya atıfta bulundu.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Will Smith'in tokat atmasının canını acıttığını söyleyen komedyen, "Kağıt kesiği için hastaneye gitmiyorum" sözleriyle olayı ti'ye aldı. 

Rock, Oscar gecesinden sonraki ilk gösterisinde olay hakkında kısa bir yorum yaparak hala olanları anlamlandırmaya çalıştığını belirtmiş, ilerleyen zamanda yaşananlarla ilgili ciddi bir şekilde konuşacağını söylemişti. 

NE OLMUŞTU?

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat attı. 

Kameralar önünde olayın başta bir senaryo olduğu tahmin edilirken daha sonra yerine oturan Smith, “Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın” diye bağırdı. Rock da, “Tabii ki de almayacağım. Televizyon tarihinin en muhteşem olayını yaşıyoruz” dedi.

Olayın ardından Akademi'den yapılan açıklamada 94. Oscar Ödül Töreni'nin, "Smith'in sahnede gerçekleştirdiği kabul edilemez ve zararlı davranışı yüzünden gölgede kaldığını" belirtildi. Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscarlara ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklandı.