Chris Rock, tokattan sonra ilk kez konuştu: Halen olayı sindiriyorum

Chris Rock, 94. Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith’in tokadıyla ilgili ilk kez konuştu. Rock, "Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Halen bu olayı sindiriyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Will Smith’in 94. Oscar Ödül Töreni'nde tokat attığı komedyen Chris Rock, Boston'da gösteri yapacağı salona giriş yaparken korumalarıyla görüntülendi. Gösteri başında tokat olayı hakkında bir konuşma yapan Rock, "Halen bu olayı sindiriyorum" dedi. 

Variety'nin aktardığına göre, Rock, gösterisinin başında "Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım. Ciddi ve komik olacak" dedi. 

NE OLMUŞTU?

Will Smith, "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olmadan önce, sunuculuk yapan ve Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in görünüşü ile ilgili 1997 yılında Demi Moore’un oynadığı G.I Jane isimli filme gönderme yaparak "Jada, seni seviyorum. G.I. Jane II’nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock’a tokat attı. 

Akademi tarafından yapılan açıklamada, “Will Smith, töreni terk etmeyi kabul etmedi, biz de bu duruma daha farklı yaklaşabileceğimizi fark ettik. Akademi yönetim kurulu oyuncu hakkında disiplin prosedürünü başlattı” denildi. Smith hakkındaki kararın 18 Nisan'da verilmesi bekleniyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)