CHP'den istifa eden Sancar: Şantajcılar 1 milyon dolar istedi

CHP'den istifa eden ve hakkında bir şantaj kaseti olduğunu açıklayan Denizli Milletvekili Teoman Sancar yeni açıklamalar yaptı. Sancar, şantajcıların kendisinden 1 milyon dolar istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar kendisine yapıldığı açıkladığı şantajla ilgili konuştu. İstifasının ardından "Komplo var, bu komployu da biz bozacağız" diyen Sancar Hürriyet gazetesinden Abdülkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada şantaj yapanların kendisinden 1 milyon dolar istediğini ifade etti.

'PARAYI VERMEDİM, ŞİKAYET ETTİM'

Şikayetinin ardından bir kişinin gözaltına alındığı şantaj olayı ile ilgili konuşan Sancar, kendisinden iki kez istenen parayı vermediğini söyledi. Sancar, "Vermedim tabii, niye vereyim? Affedersiniz neyle ilgili kendimi aklayacağım? Tacizci değilim, tecavüzcü değilim, eşcinsel değilim. Pazarlığını yapmadım, gittim şikayet ettim" dedi.

Teoman Sancar istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Hakkımda adliyeye yansımış bir dosya var. Bu dosyada şantaj ve tehdit iddiası var. Bu nedenle, bu süreçte partime zarar vermeyeyim diye CHP’den istifa ettim. Bağımsız kalmayı uygun gördüm. Başka bir partiye geçmeyeceğim" demişti.