Ceylan Ertem'den Serdar Ortaç'ın projesinde yer alan müzisyenlere tepki: 'Bu kadar çabuk unutmayın yahu'

'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. II'de yer alan müzisyenlere tepki gösteren Ertem, "Ahmet Kaya'ya karşı 10. Yıl marşı okuyup, çatal bıçak fırlatanlara ön ayak oldu. Bu kadar çabuk unutmayın yahu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ceylan Ertem,  Serdar Ortaç'ın proje albümünde yer alacak müzisyenlere tepki gösterdi. Ertem, "Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya karşı 10. Yıl marşı okuyup, çatal bıçak fırlatanlara ön ayak olmuştur. Çok da sevdiğim, iyi isimler yer almış projede üzücü" ifadelerini kullandı.

Twitter'da "Serdar Ortaç şarkıları ile ilgili paylaşımları gördükçe aklıma gelen bu gibi onlarca örnek var. Çok da sevdiğim, iyi isimler yer almış projede. Üzücü" ifadelerini kullandığı mesajında Ertem, Gazete Duvar'ın "Serdar Ortaç'tan cinsiyetçi sözler: 'Eşitlik diye diye başımıza çıktınız'" başlıklı haberini paylaştı.

Ertem, paylaştığı ikinci mesajında da, "Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya karşı 10. Yıl marşı okuyup, çatal bıçak fırlatanlara ön ayak olmuştur. Olay ardından Ahmet Kaya yurdu terk etmiş ve Paris’te ölmüştür. Her şeyi de bu kadar çabuk unutmayın yahu. Vallahi şiştim" dedi.

Serdar Ortaç'ın 20 şarkısını, 21 şarkıcı 'Serdar Ortaç Şarkıları Vol. II' albümü adı altında yeniden yorumladı. Biri düet olmak üzere 20 şarkıdan oluşan albümde Alaturca Club, Aleyna Tilki, Aycan Çelik, Berkay Altunyay, Buray, Çağla, Didomido, Ece Mumay, Edis ve Gülşen, Göksel, Irmak Arıcı, İrem Derici, Kafadar, Nahide Babashlı, Melis Fis, Reynmen, Sancak, Semicenk, Tan Taşçı ve Tarık İster gibi isimler yer aldı.