Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan: Kumarı benden çok sevdi

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, biten evliliğiyle ilgili konuştu. Loughnan, "İlk günlerimiz çok zordu. Bazen sabah kalkıyordum, kocam Kıbrıs’a kumar oynayama gitmiş" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Model ve Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, Esin Övet ve Timuçin Güner’in YouTube’da yayınlanan 'Konuşa Konuşa' programına konuk oldu. Henüz 19 yaşındayken Serdar Ortaç’la tanıştığını ve 2014 yılında da evlendiğini söyleyen Loughnan, Ortaç’ın kendisi için yaptığı kötü yorumlara cevap verdi.

Serdar’a gençliğimi verdim diyen Loughnan, "Evliyken benim hakkımda güzel konuşuyordu. Boşandıktan sonra kötü konuşmaya başladı. Anlaşarak boşandık ve eski kocamın avukatıyla yürüttük bu süreci. Ben bir şey istemedim. 8 senemi paylaştım, ben onun karısıydım, kocam gibi baktım" ifadelerini kullandı. 

Nasıl tanıştıklarını anlatan Loughnan, "Türkiye’de klip çekiminde tanıştık. Onun klibinin çekiminde. Ben önce tanışmak, konuşmak istemedim ama zamanla hem Türkiye’ye hem de Serdar'a aşık oldum. İlk önce arkadaştık, yemeğe çıkıyorduk. Zamanla alıştım, daha sonra da aşık oldum. Yaş farkı vardı ama aşık olunca böyle şeyleri düşünmüyorsun. Evliliğim boyunca da yaş farkını hissetmedim. Aramızdaki yaş farkı için yapılan yorumları çirkin buluyorum Ben 19 yaşında buraya geldim. Aşık oldum çok güzel bir hayatımız, aynı zamanda çok zor bir evliliğimiz vardı" dedi.

'O ZAMANLAR ÇOK SABIRLIYDIM'

Evliliğinde zor bir hayat yaşadığını aktaran Loughnan, sözlerine şöyle devam etti:

"Benim kültürümde çok az kişi boşanıyor, o yüzden sabırlı kalıyorsun. Terapiye gittim, hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim ailem de kabul etmezdi. Evleniyorsun çocuk yapıyorsun ve sıkıntın varsa hallediyorsun. O zamanlar çok sabırlıydım; içimde çok mutsuzdum, her gün ağlıyordum. Dışarıda her şey süper gibi konuşuyordum. Zor bir hayat yaşadım. Hiçbir zaman kimseye bunu söylemedim.

Herkes 'neden çocuk vermiyor?' diyordu. Benim eski kocam kumarı benden çok sevdi. İlk günlerimiz çok zordu. Bazen sabah kalkıyordum, kocam Kıbrıs’a kumar oynayama gitmiş. O zamanlar sürekli ailemin yanına dönüyordum. İnsanlar beni suçladı. Kimse düşünmedi, ‘Belki bir sebebi var’ demedi. Aileme söyledim. Annem en yakın arkadaşım, Türkiye’ye gelince o da gördü. Çok riskli bir hayat, eğer çocuk doğursaydım neler yaşardık bilmiyordum o yüzden çocuk yapmadım."

'HİÇBİR ZAMAN KENDİMİ RAHAT HİSSETMEDİM'

Serdar Ortaç'a güvenmediğini belirten Loughnan, "Ben Serdar’a güvenmedim, hiçbir zaman kendimi rahat hissetmedim. Ailemi görmeye gidiyordum İrlanda’ya dönüyordum, takılarım gidiyordu. En son resim çekmeye başladım takılarımı. Gidip takıları satıp kumar oynuyordu" diye konuştu.