Çetiner Çetin'den Şahan Gökbakar'a: Bizleri dahi güldürdü

Bozuk İngilizceyle sorduğu soruyu anlamayan Ukraynalı gencin İngilizcesinin zayıf olduğunu söyleyince gündem olan gazeteci Çetiner Çetin, skecini çeken Şahan Gökbakar'a yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Habertürk TV’nin dış politika ve güvenlik politikaları yayın koordinatörü Çetiner Çetin, Rusya’nın saldırdığı Ukrayna’dan canlı yayınında konuştuğu ‘İngilizce’yle sosyal medyada gündem olmuş, komedyen Şahan Gökbakar da o anları bir skeç olarak yeniden canlandırmıştı. Çetiner Çetin Şahan Gökbakar'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. Şahan Gökbakar‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" dedi.

Şahan Gökbakar da Çetiner Çetin'e şu yanıtı verdi: 

"Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün.  Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik Dikkat edin kendinize."

Habertürk'te Hülya Hökenek'in sunduğu programda ise Şahan Gökbakar'a tepki gösterildi. Konuklardan Habertürk yazarı Kemal Öztürk, ’Emin olun sıcak odalarda Twitter’da yazı yazıp, eleştiri yapıp buraları anlatmak kolay gelebilir. Ama savaş çok dramatik bir şey. Gazeteci arkadaşlarımıza yönelik hiciv yapan insanlar, sanatçılarımız var. Kolay bir şey değil savaş bölgesinden yayın yapmak" ifadesini kullandı. 

Hülya Hökenek ise ‘O hiciv yapanlar da onu bilsinler. Hiciv diyoruz ama Kemal hiç de komik değil. Hangi koşullar altında, ne şekilde orada çalışıyorlar görüyoruz. Ben kendi adıma herkes aklını başına alsın diyorum. Orada çalışan arkadaşlarımızı mizah adı altında kimsenin demoralize etmeye hakkı yok" dedi. (HABER MERKEZİ)