Çavuşoğlu'ndan AB'ye: Vize serbestisi hayata geçirilmeli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve bazı komisyon üyeleriyle yaptığı görüşmelerin ardından Twitter'dan paylaşım yaptı. AB'ye mesaj veren Çavuşoğlu, “Katılım sürecimiz canlandırılmalı. Gümrük Birliği’nin güncellenmesi ve vize serbestisinin hayata geçirilmesi gerekiyor. Düzensiz göç ve terörizmle mücadelede işbirliğini artırmalıyız. Avrupa’da yükselen ırkçılık, ayırımcılık ve İslam karşıtlığıyla topyekün mücadele etmeliyiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve bazı komisyon üyeleriyle yaptığı görüşmelerin ardından sosyal medyadan “AB'ye üyelik süreci” çağrısı yaptı. Twitter'dan yaptığı görüşmelerde çekilmiş fotoğrafların yer aldığı bir video yayınlayan Çavuşoğlu, "Katılım sürecimiz canlandırılmalı" dedi ve şöyle devam etti:
"Gümrük Birliği’nin güncellenmesi ve vize serbestisinin hayata geçirilmesi gerekiyor. Düzensiz göç ve terörizmle mücadelede iş birliğini artırmalıyız. Avrupa’da yükselen ırkçılık, ayırımcılık ve İslam karşıtlığıyla topyekün mücadele etmeliyiz." (HABER MERKEZİ)