Canlı yayında 'Pırasa' diyerek eşini bayılttı

Esra Erol'un programına katılan Muhammet isimli kişi, eşinin sürekli 'pırasa' demesi üzerine bayıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programı ilginç anlara sahne oldu. Programa konuk olan ve ‘pırasa’ya tiki olduğu belirtilen Muhammet adlı bir kişi, kendisini terk ettiğini ileri sürdüğü eşinin ‘pırasa’ kelimesini tekrarlamasına dayanamayarak bayıldı.

Eşi Muhammet'in programdaki sözlerine sinirlenen Çiğdem adlı kadın, “Pırasa diyeceğimi anladı” cümlesini daha tamamlamadan tikli adam tepki göstermeye başladı. Kadının “Evde pırasaya hasret kaldık yiyemiyoruz” şeklinde devam etmesi ve adamın da giderek şiddetlenen tepkileri üzerine sunu Esra Erol “Yapmayın lütfen” diyerek müdahale etti.

Muhammet'in sakinleşmesinin ardından sunucu Esra Erol'un “O sebzeye karşı tikiniz mi var?” sorusuna Çiğdem, “Evet” yanıtını verdi. Çiğdem ve Esra Erol konuştukları sırada Muhammet  dayanamayıp bayıldı. Eşinin bayıldığını gören kadın yanına koşarak “tamam, özür diledim, hadi kalk” dese de işe yaramadı.

Baygın adama stüdyoya gelen sağlık görevlileri müdahale etti. Sunucu Erol ise yaşananlara inanamayarak “Gerçekten bu kadar oluyor mu, benimle kafa bulmayın” dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Esra Erol pırasa