Bütçe maddeleri kabul edildi, vekiller hatıra fotoğrafı çektirdi

Meclis'te bütçe maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı. 2021 Kesin Hesap Kanunu'nun son maddesi de kabul edilince bütçe maratonunda sona gelindi. AK Partili vekiller hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vekillerin çektirdiği hatıra fotoğrafında, AK Parti'ye yeni katılan Mehmet Ali Çelebi, Alpay Özalan'la yan yana poz verdi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM Genel Kurulu'nda, bir bütçe maratonu daha sonra erdi.

Milletvekilleri, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerinde söz aldı.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin 7. maddesi kabul edildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, görüşmelerin tamamlanmasından sonra teşekkür konuşması yaptı. Milletvekillerine destek ve önerilerinden dolayı teşekkür eden Nebati, "Özellikle TÜİK, varlık barışı, kur korumalı mevduat, Türkiye Ekonomi Modeli, bütçemiz, 2022 verileri, 2023 beklentileri ve buna ilişkin dile getirilmiş olan her türlü önerilerinize ilişkin gerek yazılı gerekse sosyal medya üzerinden açıklamalarımızı yaparız" dedi.

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından birleşimi bugün saat 14.00'te toplanmak üzere kapattı.

2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki siyasi parti grupları ve hükümet adına son konuşmalar ve oylamalar bugün yapılacak. (HABER MERKEZİ)