Burak Elmas ve Göksel Gümüşdağ, hakem Fırat Aydınus'a çiçek verdi

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 85 gün sonra göreve dönen hakem Fırat Aydınus'a maç öncesinde çiçek verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), 8 Mart tarihli toplantısında Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de kalan haftalarda görev yapacak hakemleri belirlerken, liste dışı bıraktığı hakemler arasında yer alan Fırat Aydınus, Başakşehir-Galatasaray karşılaşmasıyla sahalara dönüş yaptı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, karşılaşma öncesinde İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Aydınus'a çiçek verdi.

Son olarak Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat'taki Altay-Çaykur Rizespor müsabakasını yöneten Aydınus, 85 gün sonra bir maçta düdük çaldı.

MHK, Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır'ın da aralarında bulunduğu bazı hakemleri liste dışında bırakmış ancak Tahkim Kurulu 26 Mart'ta itirazlar sonrası oy çokluğuyla kararı kaldırmıştı. MHK'de değişen yönetimin ardından Fırat Aydınus da görevine kavuştu. (HABER MERKEZİ)