Bucaspor'un satışı iptal, transfer başladı

Bucaspor 1928'in İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir demir çelik firmasına devri iptal oldu. Kulüp yeniden oyuncu transferlerini gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıda 17 maç üst üste yenilmeyip şampiyonluk mücadelesi vermesine rağmen, 11 as futbolcusu devre arasında ayrılan Bucaspor 1928'in İzmir'in Aliağa ilçesindeki bir demir çelik firmasına devri iptal oldu.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, daha önce 150 milyon TL satış bedeli karşılığında anlaşan tarafların arasında son dakika pürüzleri yaşandı. Taraflar arasında futbol akademisi ve Bucaspor'un geçmişten çıkan borçları nedeniyle süren CAS (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) davaları nedeniyle anlaşmazlık ortaya çıktı. Tarafların sezon sonunda yeniden masaya oturmaları bekleniyor.

TOLGA ÜNLÜ VE ZEKİ YILDIRIM TAMAM

2018 yılında başkanlığa gelen, 2019'da da Tire 1922'yi devralarak Bucaspor 1928 adıyla şirketleştiren başkan Cihan Aktaş'ın yaşanan gelişme üzerine takımı şampiyonluğa taşıyacak takviyelere başladığı belirtildi.

Antalya kampında 16 futbolcuyla çalışan Bucaspor 1928 ilk etapta 34 yaşındaki Tolga Ünlü ile anlaştı. Ünlü, Altay'dan alacakları için kulübü TFF'ye şikayet etmiş ve serbest kalma hakkı kazanmıştı. Kulüp ayrıca, ismi Karşıyaka'yla da anılan ön libero Zeki Yıldırım'ı renklerine bağlayacağı öğrenildi. (SPOR SERVİSİ)