Buca'da cinayet: 20 gün önce baba olmuştu, sokakta bıçaklanarak öldürüldü

İzmir'in Buca ilçesinde, 30 yaşındaki Mahsun Aslan sokakta tartıştığı iki kardeş tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 20 gün önce baba olan Aslan'ın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Mahsun Aslan, dün akşam saat 22.00 sıralarında Çamlıkule Mahallesi'nde tartışma yaşadığı iki kişi tarafından bıçaklandı.

Aslan, yakınları tarafından götürüldüğü Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Aslan'ın öldüğünü duyan yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi.  Aslan'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

 

Bıçaklanarak yaşamını yitiren Mahsun Aslan'ın 20 gün önce baba olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, olay sonrası bir otomobil ile olay yerinden kaçan ve kardeş oldukları belirtilen A.F. ve S.F.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Öldürülen Mahsun Aslan ve A.F. ile S.F.'nin arkadaş olduğu öğrenildi. (DHA)