Brad Pitt ve Hiroyuki Sanada aynı filmde buluşuyor

Brad Pitt'in başrolde yer aldığı aksiyon filmi Bullet Train'in kadrosuna aktör Hiroyuki Sanada katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrolünde Brad Pitt'in oynadığı Sony yapımı aksiyon filmi Bullet Train'in oyuncu kadrosu genişliyor.

Beyazperde'nin haberine göre, aktör Hiroyuki Sanada kadroya katılmaya hazırlanıyor. Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka ve Andrew Koji, daha önce adı duyurulan diğer oyuncular arasında bulunuyor.

Zak Olkewicz tarafından yazılacak olan senaryoyu, Hobbs & Shaw, Deadpool ve Atomic Blonde filmlerinin yönetmeni ve John Wick filminin yardımcı yönetmeni David Leitch yönetecek ve aynı zamanda projeyi denetleyecek. Film, çok satan yazar Kotaro Isaka'nın Japon romanı Maria Beetle'a dayanıyor. Isaka ve IP'yi temsil eden CTB'den Ryosuke Saegusa ve Yuma Terada, projenin sorumlu yapımcıları.

Kelly McCormick ve suç filmlerinin tanınan yönetmeni Antoine Fuqua, 87North üzerinden Bullet Train'in yapımcılığını üstlenecek. Kat Samick baş yapımcılık göreviyle yer alırken, Brittany Morrissey, Sony Pictures'ın projesini denetleyen yönetici olarak yer alıyor. Konu detayları şimdilik belirsiz ve Sanada'nın filmde oynayacağı rol henüz bilinmiyor.

Sanada, kısa süre önce Zack Snyder’in Army of the Dead filminin çekimlerini bitirdi. Diğer yeni projeleri arasında James Wan ve Todd Garner’ın ortaya çıkardığı ve yine çekimleri tamamlanan fantastik aksiyon Mortal Kombat yer alıyor. Daha sonra, Andrew Levitas'ın Minamata'sında Johnny Depp'le birlikte rol alacak. Diğer çalışmaları arasında HBO yapımı Westworld, Avengers: Endgame ve uluslararası film dalında Oscar aday adayı olanThe Twilight Samurai yer alıyor.