BluTV, ağustos programı açıklandı

BluTV, ağustos seçkisini açıkladı. Platform, "Devils" dizisinin ikinci sezonunu, "R. Kelly A. Faking It Special" ve "Deadliest Kids" gibi yapımları izleyicilerle buluşturacak.

R. Kelly: A Faking It Special, discovery+
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çevrimiçi video platformu BluTV, ağustos ayı programını açıkladı. Platform, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının etkilerini anlatan "Devils" dizisinin ikinci sezonunu izleyicilerle buluşturacak. Ayrıca yaklaşık yirmi yıl boyunca seks suçlusu olarak hayatını gizleyen R. Kelly’nin incelendiği "R. Kelly: A Faking It Special" belgeseli, cinayet işleyen çocukların hikâyelerini anlatan "Deadliest Kids" ve Jackie Siegel'in Florida'daki Versailles malikanesine dönüşünü konu edinen reality şov "Queen of Versailles Reigns Again" ağustos ayında BluTV'de yayına girecek.

DEVILS (2. SEZON)

Başrollerinde Alessandro Borghi, Patrick Dempsey, Laia Costa, Kasia Smutniak, Lars Mikkelsen, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler, Harry Michell ve Sallie Harmsen’ın yer aldığı ve Guido Maria Brera’nın romanından uyarlanan ‘Devils’, ikinci sezonunda Brexit Referandumu’nu çevreleyen haftalara doğru ilerliyor. 

DISCOVERY+ 

R. KELLY: A FAKING IT SPECIAL

R. Kelly, yirmi yıldan fazla bir süre bir seks suçlusu olarak gizli hayatını saklamaya çalıştı. Peki ipuçları her zaman göz önünde miydi? Beden dili, dilbilim ve psikoloji uzmanlarından oluşan bir ekip; R. Kelly'nin röportajlarını mercek altına aldı. ‘R. Kelly: A Faking It Special’ belgeseli, medyadaki görüntülerinin analizinin yanı sıra, R. Kelly'nin memleketi Chicago'nun sokaklarından bugüne uzanan yaşantısını da mercek altına alıyor.

QUEEN OF VERSAILLES REIGNS AGAIN

Jackie Siegel, Florida'daki Versailles malikanesine dönüyor. 2012 tarihli orijinal belgeselde milyarder çift Jackie ve David, 90 bin metrekarelik bir malikane inşa etmeye çalışmış ama ekonomik kriz nedeniyle başaramamıştı. Tam 10 yıl sonra Jackie, evdeki tadilatları bitirmek için dönüş yapıyor. Renovasyon sırasında beş mutfak, 35 arabalık bir garaj, 150 kişilik yemek odası, balo salonu ve ailenin kendi İngiliz tarzı barının tamamlanması izleyiciyle buluşuyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)