Black Mirror geri dönüyor

Black Mirror'ın 6. sezonu için hazırlıklara başlandı. Prodüksiyona yakın bir kaynak, son sezonun kapsam olarak daha da sinematik olacağını ve her bölümün ayrı bir film olarak ele alınacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak 2018 yılında interaktif filmi "Bandersnatch" ve 2019 yılında üç bölümlük beşinci sezonuyla ekranlara gelen "Black Mirror" dizisinin altıncı sezonu için hazırlıklar başladı. Variety'nin yapıma yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, 6. sezon, Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace ve Miley Cyrus gibi isimlerin yer aldığı ve yalnızca üç bölümden oluşan 5. sezondan daha uzun olacak. 

Ayrıca prodüksiyona yakın bir kaynak, Variety'ye, son sezonun kapsam olarak daha da sinematik olacağını ve her bölümün ayrı bir film olarak ele alınacağını belirtti. Böylece dizi, bölümlük hikâye özelliğini korumaya devam edecek. 

İlk iki sezonuyla İngiliz kanal Channel 4'da izleyicilerle buluşan "Black Mirror", daha sonra Netflix'e transfer olmuştu. Son dönemde "Death to 2020", "Death to 2021", "Attack of the Hollywood Clichés!" ve "Cat Burglar" gibi yapımlara imza atan dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, iki yıl önce korona virüsü salgını nedeniyle yeni bir "Black Mirror" hikâyesi üzerinde çalışmayacağını açıklamıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

 

Etiketler black mirror netflix