Beyoğlu'ndaki kaçak estetik merkezi kapatıldı

Beyoğlu'nda diplomasız bir şekilde estetik operasyonlar yapan Qasım Saleh Jadaa, gözaltına alındı. Polis, Jadaa'nın herhangi bir kaydı olmayan 'estetik merkezini' mühürledi.

Polis, iş yerinde bulunan estetik ilaçlarına ve aletlerine el koydu.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki ruhsatsız iş yerlerini tespit etmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda ekipler, Hamalbaşı Caddesi'nde 'estetik merkezi' olarak faaliyet gösteren bir iş yerine baskın düzenledi.

Ekipler, diplomasız yüz gerdirme, botoks gibi estetik operasyonlar yapan  Qasım Saleh Jadaa'yı gözaltına aldı, iş yerini mühürledi. 

İŞ YERİ SAHİBİNİN DİPLOMASI YOK

DHA'da yer alan habere göre, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hamalbaşı Caddesi'nde bir binaya giriş çıkış yoğunluğunu fark etti. Binanın ikinci katında bir estetik merkezi olduğunu gören ekipler, merkezin herhangi bir levhasının olmamasını şüpheli buldu. Polis ekipleri, botoks, yağ aldırma ve yüz gerdirme gibi işlemlerin yapıldığı estetik merkezinin kaçak olduğunu belirledi. İş yeri sahibi Qasım Saleh Jadaa'nın diplomasının olmadığını tespit eden polis, İl Sağlık Müdürlüğü ve zabıta ekipleriyle birlikte söz konusu adrese baskın düzenledi. 

Herhangi bir evrak gösterilemeyince içerideki çok sayıda sedye, tıbbi cihaz ve ilaca el konuldu. Meslek yeterlilik belgesi olmayan Jadee'nin Türkiye'de oturum izninin de bulunmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine zabıta ekipleri, iş yerini mühürledi. Gözaltına alınan Jadee emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler estetik Beyoğlu