Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan açıklaması: 'Çok küçüktüm…'

Belçim Bilgin, konuk olduğu bir programda Yılmaz Erdoğan ile evli olduğu dönem hakkında konuştu. Bilgin, aynı zamanda şu an beraber olduğu Alfredo Di Blasio'yla ilişkisine dair açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak "Hatıran Yeter" adlı filmle izleyiciyle buluşan Belçim Bilgin, oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evli olduğu dönem hakkında konuştu.

NTV'nin haberine göre, konuk olduğu 'Katarsis' programında konuşan Bilgin, "Yılmaz’la evlenmeden önce Cannes'a gitmiştim sonra filmimiz Berlin'e gitti. Benim kariyerim zaten başlamıştı. Yine yapacaktım yapacağımı. Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına da neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı. İyisiyle, kötüsüyle hepsi için çok şükür. Bu algıyı anlıyorum" dedi.

'SIKIŞMAK ÇOK KÖTÜ BİR DUYGU, SIKIŞMAKTANSA GİTMEK GEREK'

Bilgin, Erdoğan ile ayrılma kararıyla ilgili ise "Ben çok küçüktüm. Bir şeyler bittiğinde hem kendini, hem hayatı paylaştığın insanı tüketmeye gerek yok. Sıkışmak çok kötü bir duygu. Sıkışmaktansa gitmek gerek” dedi.

'AŞIK MISIN?' SORUSUNA NET CEVAP

Uzun bir süredir Alfredo Di Blasio ile aşk yaşayan Bilgin’e “Aşık mısın?” sorusu soruldu.

Oyuncu “Evet. Yüzde 100 kendim olabildiğim, bir takım arkadaşlığı, hayat arkadaşlığı gibi. Herkesin kendi gerçeğini, inandıklarını ve kendi hayallerini gerçekleştirmek için sonsuz alanının olduğu çok özgür hissettiğim özel bir ilişki yarattık birlikte. Çok dengeli bir insan hayattaki duruşunda da. Benim hayata karşı bakışımı ve inancımı tazeledi onun varlığı" cevabını verdi.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)