Batwoman 3. sezon fragmanı yayınlandı

Başrolünde Javicia Leslie'nin yer aldığı Batwoman'ın 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC dizisi Batwoman'ın 3. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı.Batwoman'da başrolü Javicia Leslie canlandırıyor. Leslie'nin yanı sıra Camrus Johnson, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Dougray Scott, Bridget Regan gibi isimler kadroda yer alıyor.

PRÖMİYER 13 EKİM'DE 

Batwoman, Caroline Dries tarafından The CW için dizi haline getirildi ve diğer Arrowverse yapımlarının arasına katıldı. Dizinin ilk sezonu 2019 yılında yayınlandı. Başlangıçta Ruby Rose’un canlandırdığı Kate Kane’in milyarder hayırsever kuzeni Bruce Wayne ve onun ikinci kişiliği Batman’in gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından sonra Gotham City’nin kanunsuz yardımcısı olduğu maceralarına odaklandı. Ancak Rose, ilk sezon sonrası diziyle olan yollarını ayırdı.

Dizi, 2. sezon itibarıyla yeni bir başrolle izleyicilerinin karşısına çıkmaya başladı. God Friended Me’den Javicia Leslie, Ryan Wilder rolünü alarak yeni kahraman ilan edildi ve Kate Kane’in mantosunu Gotham’ın yeni koruyucusu olarak kabul ederek maceralarına başladı.

Şimdi de CW Network, Batwoman’ın yaklaşan 3. sezonu için ilk teaser fragmanını yayınladı. Yeni dizinin prömiyer tarihinin 13 Ekim 2021 olduğunu vurgulayan fragman, esas olarak Alice’in (Rachel Skarsten) dizideki rolüne odaklanıyor.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler batwoman dizi