Bartın'da çocuk istismarı duruşması: 'Anlatmamam için 100 lira verdi'

Bartın'da 13 yaşındaki çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle yargılanan S.T., iddiaları reddetti. Çocuk ise sanığın olanları anlatmaması için 100 TL verdiğini belirterek şikayetçi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bartın'da çiğ köfte dükkanı bulunan 54 yaşındaki S.T.'nin, 13 yaşındaki çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması görüldü. S.T., suçlamaları reddederken istismar edildiğini belirten E.T., "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi, şikayetçiyim" diye konuştu.

DURUŞMA ERTELENDİ

DHA'nın haberinde yer alan iddiaya göre, E.K., S.T. tarafından dükkanın arka kısmında istismara uğradı. S.T., çocuğa istismar olayını kimseye anlatmaması karşılığında 100 TL verdi.

Çocuk, durumu annesi N.K.'ye anlattı. Anne, karakola giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan çiğ köfteci S.T., ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. S.T. hakkında Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla dava açıldı.

Tutuksuz sanık, S.T., Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada hakim karşısına çıktı. Duruşmaya E.K., annesi N.K. ve taraf avukatları da katıldı.

Duruşmada E.K., yaşadıklarını anlattı. Davaya katılan Anne N.K ise ifadesinde, "Sanığın bir çocuğa alkol ve sigara teklif etmesi bile suçtur. Şahıstan şikayetçim" diye konuştu. Tutuksuz sanık S.T. ise suçlamaları reddederek, parayı harçlık olarak verdiğini savundu. 

Mahkeme heyeti, savcının mütaalasını hazırlaması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. (HABER MERKEZİ)