Balıkesir'de plaj görevlisinden anonslu 'espri': Arabalarınız yanıyor

Balıkesir'e bağlı Ayvalık ilçesinde bulunan Akvaryum plajında "Arabalarınız yanıyor" anonsu yapıldı. Araçlarının yanmadığını görenlere anonsun 'espri' olduğu söylendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tatilcilerin yoğun olarak tercih ettiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan Akvaryum adlı bir plajda çalışan Ceyhun Kahraman adlı personel aracını parka edenlere, “Arabalarınız yanıyor” anonsuyla 'espri' yaptı.

Araçlarının yanına gidenler araçların yanmadığını görünce işletme sahibine neden böyle bir anons yapıldığını söyledi. Ceyhun Kahraman adlı personel ise aracın çekilmesi gerektiğini, telefonla arayarak araç sahibine ulaşamadığını söyledi.

Araç sahibinin denizde olmasından dolayı telefonun çaldığını görmediğini neden böyle bir anons yapıldığını sorunca Kahraman “Espri” yanıtını verdi.

Bu sözler üzerine araç sahipleri işletmeye tepki gösterdi ve orman yangınlarının yoğun olduğu bir dönemde bu tür 'esprilerin' yapılmasının doğru olmadığını söyleyerek plajı terk etti. Kahraman, kendisiyle tartışan bir araç sahibini de “Beynini patlatırım” diyerek tehdit etti.

Konuyla ilgili aradığımız Balıkesir Belediyesi ise söz konusu plaja ekip göndereceklerini söyledi.

Etiketler Balıkesir Ayvalık