Bakan Muş'tan ilk açıklama: Ülkemiz adına her türlü göreve hazırlıklıydık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın yerine göreve atanan Mehmet Muş, ilk açıklamasını yaptı: Her türlü göreve hazırlıklıydık. İhracatın artırılmasına çalışacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Ticaret Bakanı olarak görevine başlayan Mehmet Muş, yaptığı açıklamada "AK Parti'de siyaset yapanlar için her zaman her göreve hazır olmak gerekir. Biz de ülkemiz adına her türlü göreve hazırlıklıydık” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atama öncesi kendisine konuyu aktardığını söyleyen Muş,  “Türkiye’nin ihracatının artırılması, ekonomik büyüklüğünün, refah seviyesinin yükselmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu. 

PEKCAN GİTTİ MUŞ GELDİ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete'de yayınlanan kararla Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın yerine atandı. Pekcan daha önce eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan alındığı iddialarıyla gündeme gelmiş ve konuyla ilgili dün açıklama yapmıştı. Pekcan, Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 507 bin 880 liralık ürün alındığını doğrularken, alımın piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirildiğini söylemişti. (HABER MERKEZİ)