Arkeo Duvar ilk imza gününde okurla buluştu

Gazete Duvar'ın kâğıda basılı ilk içeriği olarak raflardaki yerini alan Arkeo Duvar'ın ilk imza gününe okuyucular yoğun ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - Gazete Duvar'ın kâğıda basılı ilk içeriği olarak raflardaki yerini alan Arkeo Duvar'ın, ilk imza günü Gaziemir'deki İzmir Kitap Fuarı'nda düzenlendi.

Sakin Kitap standında bir araya gelen Arkeo Duvar yazarları Çiler Çilingiroğlu, Pınar Özlem Aytaçlar, Haluk Sağlamtimur, Akın Ersoy, Selim Martin, Gül Pulhan ve Arkeo Duvar Yazı İşleri Müdürü Nuray Pehlivan, okuyucular için Arkeo Duvar kitabını imzaladı.

Kitap fuarını ziyaret edenler ise imza gününe yoğun ilgi gösterdi. İmza standına gelenler arasında arkeoloji bölümü öğrencilerinin yoğunlukta olması da dikkat çekti.

BİRİNCİ KİTAPTA ÜÇ BAŞLIK YER ALDI

Gazete Duvar'ın kâğıda basılı ilk içeriği olarak raflardaki yerini alan Arkeo Duvar’ın birinci kitabında, “Neden Savaştık? Nasıl Barıştık?”, “Salgın Hiç Bitmedi!”, “Deprem: Yıkan ve Kuran” başlıkları yer aldı.

Dünyanın bugünkü gündemlerine paralel konuları işleyen ve arkeolojinin günümüze anlattıklarına odaklanan Arkeo Duvar'ın önümüzdeki süreçte ikinci kitabının raflardaki yerini alması bekleniyor. (DUVAR)