Ankara'da Trabzonspor kazandı

Süper Lig'de haftanın ilk maçında karşı karşıya gelen Gençlerbirliği ve Trabzonspor, Ankara'da karşı karşıya geldi. Maçı Trabzonspor 2-1 kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bordo mavililer böylece Süper Lig'de oynadığı son beş maçtan dört galibiyet, bir beraberlik çıkartırken, başkent ekibi üst üstte dördüncü mağlubiyetini aldı. 

AÇILIŞI DJANİNY YAPTI

Eryaman Stadı'ndaki maçın 36. dakikasında Trabzonspor öne geçti. Ekuban'la verkaç yaparak ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Djaniny, kaleci Übeyd Adıyaman'ı da geçerek, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 0-1.

Trabzonspor, 53. dakikada farkı ikiye çıkardı. Anthony Nwakaeme'nin harika asistinde topu ağlara gönderen Caleb Ekuban, skoru 0-2 yaptı. 

Gençlerbirliği, Edgar Ie'nin topu elle oynaması ile kazandığı penaltıyı 85. dakikada Piris da Motta ile gole çevirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzonspor, başkent deplasmanında 2-1 kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 33'e çıkartırken, Gençlerbirliği 19 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)