Ankara'da bir günde ikinci saldırı: Yeniçağ Temsilcisi Orhan Uğuroğlu darbedildi

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu evinin önünde saldırıya uğradı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, 3 kişinin gözaltına alındığını 1 kişinin de arandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı gerçekleştirildi. 

Başkentte bugün ilk olarak Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırı düzenlenmişti. İkinci saldırının hedefi ise İYİ Parti'ye yakın Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu oldu. Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi. Saldırganların arabayı Uğuroğlu'nun üzerine sürdüğü öğrenildi.

Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, "MHP'den geliyoruz. MHP'yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar" dediğini söyledi. Polisin Uğuroğlu'nun evinin karşısındaki dükkandaki kamera görüntülerinden saldırganları tespit ettiği belirtiliyor. 

EMNİYET: 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Mehmet Orhan Uğuroğlu’na yönelik saldırıya ilişkin 3 kişinin gözaltına alındığını 1 kişinin de yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“15.01.2021 günü saat 14:00 sıralarında Yeniçağ Gazetesi yazarı Mehmet Orhan Uğuroğlu ikametinin önünde fiziki saldırıya uğramıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde saldırıyı gerçekleştiren şahıslardan 3'ü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Firari 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekle birlikte konuyla ilgili tahkikat çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” (HABER MERKEZİ)