Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden su faturası kampanyası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, su faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için destek çağrısında bulunarak yardım kampanyası başlattı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi süreci ve ekonomik kriz nedeniyle su faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için “Gelin Dayanışma İle İyileşelim” çağrısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek çağrısında bulundu.

Yavaş’ın, “Ekonomik krizin faturasını ödeyen vatandaşlarımız kendi faturalarını ödeyemez hale geldi. Gelin, su kullanımının arttığı pandemi sürecinde yine iyilikte bir damla olalım. Dayanışmaya el verelim” ifadeleriyle duyurduğu mesajında, su faturalarını ödemekte zorlanan, sosyal yardım alan vatandaşlar için su faturası ödemesi gerçekleştirilecek.

“İyilik hastalıklardan daha bulaşıcıdır” ve “Birlikte Başaracağız” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında https://suver.aski.gov.tr adresi üzerinden sosyal yardım alan ailelerin fatura borçlarının yer aldığı liste de paylaşıldı. (DUVAR)