Altyazı'dan 'Askıda Seminer' projesi

Altyazı Sinema Derneği’nin yeni projesi ‘Askıda Seminer’le yüzden fazla öğrencinin sinema seminerlerine ücretsiz katılma şansı elde etmesi amaçlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 yıldır devam eden Altyazı Sinema Seminerleri, önümüzdeki dönemden itibaren ‘Askıda Seminer’ uygulamasıyla üniversite öğrencilerine seminerlere ücretsiz katılma imkânı sağlayacak. TÜSEV tarafından düzenlenen ‘Destekle Değiştir’ etkinliğine katılma hakkı kazanan Altyazı Sinema Derneği, sinema eğitimine ve film kültürüne katkı sunmak üzere tasarladığı ‘Askıda Seminer’ projesini, etkinliğe katılan destekçiler sayesinde hayata geçiriyor.

Ağustos 2021’den itibaren, önümüzdeki bir yıl boyunca çevrimiçi devam edecek olan ve Sinema Tarihi’nden Film Dili’ne, Senaryo Yazımı’ndan Kurgu Atölyesi’ne çeşitli başlıklarda, akademisyenler ve sinema yazarları tarafından verilecek Altyazı Sinema Seminerleri’ne, toplam yüzün üzerinde üniversite öğrencisi ücretsiz olarak katılabilecek.

Altyazı Sinema Seminerleri’nden birine katılmak isteyen öğrencilerin ilgili formu doldurarak 25 Ağustos’a kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Sonbahar döneminde açılacak olan Altyazı Sinema Seminerleri’nin tam listesine buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)