Altın Portakal sinema tırı yola çıktı

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali 3-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin habercisi Altın Portakal Sinema Tırı, cuma akşamı yolculuğuna başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin habercisi Altın Portakal Sinema Tırı, cuma akşamı yolculuğuna başladı. Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde sinemaseverlerle buluşan Altın Portakal Sinema Tırı bu akşam Kuzular Firarda: Uzay Parkı filmiyle Serik ilçesi Çınaraltı Kent Meydanı’nda ve Maide’nin Altın Günü filmiyle Döşemealtı Kent Meydanı’nda sinemaseverlerle buluştu.

Altın Portakal Sinema Tırı ile 17 ilçede; yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı, oyuncu Çetin Tekindor’un başrolünde olduğu Babam ve Caner Özyurtlu’nun yönettiği, başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı Maide’nin Altın Günü filmlerinin yanı sıra, minik sinemaseverler için de Kirpi Latte ve Büyülü Taş ile Kuzular Firarda: Uzay Parkı adlı canlandırma filmleri gösteriliyor.

FİLMLER ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

4 Ekim’e kadar Akseki, Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, İbradı, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca ve Manavgat ilçelerinde devam edecek gösterimler ücretsiz izlenebilecek.

Altın Portakal Sinema Tırı bu akşam ise Manavgat ilçesi Cumhuriyet Meydanı Altı Sanat Çarşısı’nda ve Korkuteli ilçesi Seyir Tepesi’nde “Babam” filmini sinemaseverlerle buluşturacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığını yaptığı 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin idari direktörlüğünü Cansel Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu, sanat yönetmenliğini Başak Emre üstleniyor.

ALTIN PORTAKAL SİNEMA TIRI 2020 FİLMLERİ

Babam

Yönetmen: Nihat Durak
Oyuncular: Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil, Cezmi Baskın

Maide’nin Altın Günü

Yönetmen: Caner Özyurtlu
Oyuncular: Ezgi Mola, Mesut Can Tomay, Hilmi Özçelik

Kirpi Latte ve Büyülü Taş

Yönetmen: Regine Welker, Nina Wels
Seslendirenlerr: Selay Taşdöğen, Adem Adıgüzel, Erden Tunatekin, Emin Yaraç, Özgür Varul, Rıza Karaağaçlı

Kuzular Firarda: Uzay Parkı

Yönetmen: Will Becher, Richard Phelan 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)